What you put in, you'll get back ten fold
Members and searchers please be aware that some of our 'how to' guides do not currently show the intended help photos. This is because photobucket wants to charge a monthly amount for us to view our own pics. The photos are currently being replaced. If you need one of our guides and it is missing pics please let one of the Admin team know and we will make that one a priority for you.
Regards
Admin

Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Pete is a real MX5/Roadster enthusiast and as such owns all version of the car. He's also incredibly unlucky with his cars which suffer from just about every ailment we have come across (and a few we haven't - yet). With your help we can keep all his cars on the road and the smile on his face so please come in and see if you can help.

THESE ARE COMMON AND GENUINE PROBLEMS WITH REAL ANSWERS - WELL WORTH A READ
User avatar
MrChrome
MrChrome
Posts: 334
Joined: Thu Dec 08, 2011 10:30 am
Contact:

Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby MrChrome » Sat Oct 27, 2012 7:56 pm

Pete's just bought a new MK1. It's just come in from Japan and it has a really cool stereo in it BUT he can only get some of the UK radio stations on FM.

It's driving him nuts because he's missed the Archers!

Any ideas?
Now at DoctorMX5...
User avatar
flea
Site Admin
Posts: 6618
Joined: Wed Dec 07, 2011 8:42 pm
Location: Medway towns, Kent

Re: Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby flea » Sat Oct 27, 2012 8:13 pm

He can buy expander from Autolink to sort that out i think
Eunos 1.6 special 1989 with a few added extras
Eunos 1991 1.6
Eunos 1990 1.6 project
Mk2 1999 1.8
User avatar
MrChrome
MrChrome
Posts: 334
Joined: Thu Dec 08, 2011 10:30 am
Contact:

Re: Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby MrChrome » Sat Oct 27, 2012 8:17 pm

Cool - yes Autolink have them here - http://www.autolinkmx5.com/radio-band-e ... -125-p.asp

:text-thankyouyellow:
Now at DoctorMX5...
User avatar
flea
Site Admin
Posts: 6618
Joined: Wed Dec 07, 2011 8:42 pm
Location: Medway towns, Kent

Re: Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby flea » Sat Oct 27, 2012 8:21 pm

I do believe you just fit it in the back of the unit where the aerial goes & the existing lead plugs into the other connection. But that will have to be confirmed as i have not done one before
Eunos 1.6 special 1989 with a few added extras
Eunos 1991 1.6
Eunos 1990 1.6 project
Mk2 1999 1.8
User avatar
MrChrome
MrChrome
Posts: 334
Joined: Thu Dec 08, 2011 10:30 am
Contact:

Re: Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby MrChrome » Sat Oct 27, 2012 8:28 pm

Looks like it does to me.

:text-thankyouyellow:
Now at DoctorMX5...
User avatar
MrChrome
MrChrome
Posts: 334
Joined: Thu Dec 08, 2011 10:30 am
Contact:

Re: Pete's fresh import MK1 - Radio only has Radio 2

Postby MrChrome » Sat Oct 27, 2012 8:39 pm

Just mentioned to Pete that when he does this,he needs to take care with the Hazard and Pop-up Switch when he takes the Radio Frame out and make sure it's connected when he puts it back..
Now at DoctorMX5...

Return to “Peter's Poorly Mx-5/Roadster problems”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest